Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

dobre1Autorităţile ploieştene au comandat verificări la Administraţia Parcului Memorial "Constantin Stere", după tragedia petrecută aici la finalul săptămânii trecute, când un angajat a murit după ce a fost înţepat de o viespe uriaşă. Pentru că era alergic, bărbatul a intrat în şoc anafilactic şi nu a mai putut fi salvat. În urma acestei tragedii, petrecute duminică, Primăria Ploieşti a solicitat o intervenţie din partea firmei de dezinsecţie, pentru combaterea viespilor. Un pic cam târziu, n-aţi zice?

 

Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a susţinut astăzi o conferinţă de presă, în care a prezentat măsurile luate în urma incidentului, precizând că s-au făcut în ultima lună mai multe stropiri pentru combaterea insectelor, însă nu şi pentru visepi, în condiţiile în care până acum nu au existat sesizări. Edilul a mai afirmat că, potrivit procedurilor, pentru această categorie de insecte nu se fac stropiri preventive, ci numai intervenţii în cazul semnalării unor eventuale "focare".

"Este o situaţie regretabilă, dar vreau să subliniez faptul că, în ceea ce priveşte programul Primăriei Ploieşti pentru deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie, intervenţiile s-au efectuat inclusiv în luna mai şi inclusiv la Parcul Memorial «Constantin Stere». Referitor la apariţia acestor viespi, pentru această situaţie există o procedură specială, în care administratorul trebuie să anunţe existenţa unui aşa-zisfocar. Nu s-a primit o informare din partea Parcului. Asta nu înseamnă că ar fi culpa lor, probabil că până atunci nu se identificase această problemă. Abia în cursul zilei de luni s-au făcut primele verificări din partea fimei Coral şi într-adevăr s-au identificat, în zona unui stâlp de curent electric, două exemplare", a declarat, la două zile după tragedie, primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

"Parcul nu este închis în acest moment", a completat primarul.

Conducerea Primăriei Ploieşti a solicitat şi un control la Parcul Bucov cu privire la respectarea normelor pentru protecţia muncii, fiind de aşteptat ca raportul să sosească până joi.

Back To Top