Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ghita serbiaReţinut în Serbia, după o lungă perioadă de căutări, fostul deputat de Prahova Sebastian Ghiță este audiat miercuri, prin videoconferință, într-unul dintre numeroasele dosare penale în care este cercetat. Procedura se desfăşoară cu uşile închise.

 

Ședința de judecată are loc la Înalta Curte de Casație și Justiție, în prezenţa avocaților lui Sebastian Ghiţă, a unui interpret de limbă sârbă și a judecătorilor români. La Belgrad, unde se află în custodia autorităţilor sârbe, Sebastian Ghiță va sta alături de un judecător în sala de judecată, notează România TV.

Audierea prin videoconferință a fost aprobată în urma solicitării sale. Audierea va avea loc în ședință secretă. Sebastian Ghiţă este în arest, în Serbia, după ce a fost reţinut de autorităţi la Belgrad, în noaptea de 13 spre 14 aprilie.

Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său în momentul capturării. Pe numele fostului deputat au fost emise până acum mandate de arestare preventivă în lipsă în două dosare ale DNA, mai notează sursa citată.

Back To Top