Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Inspectoratul General al Poliției Române a prezentat bilanțul perchezițiilor derulate miercuri, în șase județe, la persoane bănuite că ar fi produs și comercializat ilegal produse din tutun. Acestea formau o grupare care era condusă, se pare, din Prahova.

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Prahova și cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, care au efectuat miercuri 25 de percheziții la persoane bănuite de producerea și comercializarea de țigarete în afara unui antrepozit fiscal, în județele Prahova, Brașov, Sibiu, Dolj, Mureș, Argeș, au ridicat nu mai puțin de 52.707 țigarete, peste 160 de kg de tutun și aparate artizanale utilizate la confecționarea țigaretelor.
Potrivit IGPR, din cercetări a rezultat că un membru al grupării ar fi achiziţionat tutunul sub formă de frunze de la persoane care se ocupă cu cultivarea tutunului și ar fi fabricat țigarete împreună cu alte 4 persoane.

Toți cei cinci sunt prahoveni. Țigaretele realizate de ei erau comercializate, ulterior, în special către crescători de animale, care le achiziționau pentru persoanele care supravegheau animalele.
11 persoane au fost conduse la audieri.
Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Prahova și al inspectoratelor de poliție Sibiu, Mureș și Argeș, mobilizând în total aproximativ 70 de polițiști, dar și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab" Ploiești, respectiv reprezentanți ai Direcției Regionale Vamale.
.

Back To Top