Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Dacă nu aveți planuri, încă, pentru minivacanța din perioada 1- 5 iunie, ar fi păcat să nu vă faceți nici de acum încolo. Meteorologii ne dau undă verde și prognozează că vremea va fi frumoasă în majoritatea regiunilor, cu temperaturi peste mediile specifice începutului de vară și fără precipitațiile de care cu siguranță v-ați cam săturat.
În zona Munteniei, până pe 25 mai, regimul termic nu va avea variații semnificative, mediile temperaturilor maxime urmând să fie de 22...24 de grade. Vremea se va răci în perioada 26 -28 mai, astfel încât media temperaturilor maxime să fie de 20...21 de grade, dar începând din 29 mai va intra într-un proces de încălzire, plecând de la valori maxime medii de 22...24 de grade și ajungând la 28...29 de grade spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni. Mediile minimelor vor crește ușor și treptat, de la 10...11 grade, în prima săptămână, până spre 12...14 posibil chiar 16 grade la sfârșitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată la începutul intervalului de prognoză şi din nou în perioada 25 - 28 mai, dar începutul lunii iunie nu rezervă surprize ploioase.
Dacă luați în calcul o scurtă vacanță pe litoral, trebuie să știți că, deși în această săptămână media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea a minimelor va fi de 10...12 grade, și aici se așteaptă ca vremea să intre, din 29 mai, într-un proces de încălzire. Nu va fi chiar ca în miezul verii, dar mai ales în perioada 1-3 iunie valorile medii diurne vor urca până la 23...25 de grade. Vor crește treptat și mediile temperaturilor minime, de la 12...13 grade, până spre 14...16 grade în weekend-ul săptămânii viitoare.
Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în acest zile, apoi în special în perioada 25 - 29 mai, pentru ca ulterior, doar trecător şi pe arii restrânse în timpul după-amiezelor să fie condiții pentru ploi de scurtă durată.
Nu în ultimul rând, stațiunile montane sunt, și ele, destinații de avut în vedere în minivacanța de săptămâna viitoare, cel puțin judecând după prognoza ANM.
Până în weekend, temperaturile maxime vor fi de 13...15 grade, iar cele minime de 4...6 grade. În perioada 25...27 mai vremea se va răci, până spre medii ale maximelor în jur de 9 grade și de 2 grade ale celor minime. Săptămână viitoare, însă, vremea va deveni caldă, cu medii ale valorilor diurne de temperatură de 17...18 grade și minime de 8...10 grade la început de iunie. Instabilitatea atmosferică se va menține accentuată în cea mai mare parte a intervalului, dar aversele vor fi pe arii mai extinse şi, posibil, mai însemnate cantitativ doar în intervalul 24...28 mai.

Back To Top