Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc derulează, în perioada 22 mai - 18 iunie, o nouă ediție a programului "Litoralul pentru Toți".

 

În cadrul ediției de primăvară vor fi păstrate tarifele valabile și în toamna lui 2016. Astfel, prețul unui sejur, la început de sezon, porneşte de la 159 de lei/persoană, sumă în care intră șase nopți de cazare, într-o unitate de o stea, în stațiunile din sudul litoralului.
Cele mai mici prețuri rămân, de altfel, cele practicate de unităţile din Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche. Aici, o săptămână în cadrul programului "Litoralul pentru Toți" poate costa cel mult 469 lei/persoană, pentru șase nopți de cazare, dacă turistul optează pentru un hotel de cinci stele și mic dejun.
În Mamaia, Constanța și Eforie, prețurile variază între 205 lei și 605 lei/persoană.
Turiștii pot opta pentru sejururi de minim șase nopți și trebuie să știe că rezervările se fac în ordinea solicitărilor.
Lista completă a tarifelor maximale din cadrul programului și a hotelurilor înscrise în ediția din această primăvară o găsiți AICI.

Back To Top