Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Garda Forestieră Ploieşti are în dotare, de câteva luni, o dronă performantă, folosită pentru urmărirea tăierilor ilegale de lemne, dar şi pentru monitorizarea zonelor afectate de calamităţi. Drona îi ajută pe inspectori şi să verifice alertele care apar în mod frecvent în sistemul informatic al instituţiei, conectat şi la satelit şi care semnalează modificările care apar în zonele împădurite.

 

Reprezentanţii Gărzii Forestiere Ploieşti, structură regională care deserveşte trei judeţe, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş, au prezentat luni raportul de activitate al instituţiei în faţa Prefecturii Prahova.

"Tehnologia de ultimă generație are un puternic impact pozitiv asupra silviculturii. Stabilirea unui plan de gestionare a pădurilor are la bază un sistem de informații geografice GIS (Geographic Information System), simplu, dinamic și compatibil. Caracteristica esențială a acestor sisteme este aceea că informația pe care o manipulează se referă la locuri precise de pe suprafața terestră. Codificarea internă a acestor localizări se realizează prin georeferențiere, adică prin raportarea la un sistem de coordonate", se arată în raportul instituţiei.

"Aplicațiile GIS oferă posibilitatea de a suprapune hărțile silvice georeferențiate peste imagini satelitare actualizate. Prin această metodă, în faza de birou, se verifică amplasamentul suprafețele efectuate cu tăieri rase, conform datelor înscrise în amenajamenetele silvice", mai explică reprezentanţii instituţiei.

Drona a fost achiziţionată în luna decembrie, una similară mai existând în dotarea Gărzii Forestiere la Suceava.

 

Back To Top