Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Peste 36 de tone şi 6.500 de litri de substanţe toxice folosite pentru protecţia plantelor, în urma a sute de acţiuni efectuate în 23 de județe și în București, pentru verificarea legalității operațiunilor cu substanțe periculoase.

 

Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a coordonat, în perioada 15 martie - 17 mai, acțiuni derulate la nivel național, pentru verificarea respectării prevederilor legale de către agenţii economici înregistraţi sau autorizaţi să efectueze operaţiuni cu produse de protecţie a plantelor. Controalele s-au desfășurat în București și în județele Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Olt, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Timiş, Tulcea și Vaslui. În total, 780 de agenţi economici care efectuează operaţiuni cu acest tip de produse au fost verificați, în cadrul campaniei derulate în comun cu unităţi fitosanitare, Garda de Mediu şi inspectoratele teritoriale de muncă
În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 129 de infracţiuni, dintre care 104 prevăzute de O.U.G. nr. 195/2005 privind protecţia mediului, 18 prevăzute de Codul Penal și 7 la Legea 211/2011 privind regimul deșeurilor. Pentru comiterea acestor fapte, poliţiştii cercetează acum 109 persoane, anunță Inspectoratul General al Poliției Române. De asemenea, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 65 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 107.480 de lei.
Ca măsură complementară, poliţiştii au indisponibilizat în vederea confiscării 36.059 de kilograme şi 6.568 de litri de produse de protecţie a plantelor.
Foto: IGPR

Back To Top