Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, o informare de vreme rea, prognozând patru zile de instabilitate atmosferică.

 

Atenționarea intră în vigoare în această după-amiază, la ora 15.00, și expiră abia sâmbătă, la ora 23.00. Potrivit ANM, "în intervalul menţionat vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină".

Meteorologii spun că, la începutul intervalului, adică până joi dimineață, astfel de fenomene vor fi frecvente în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării, pentru ca joi, vineri și sâmbătă (25, 26 și 27 mai) instabilitatea atmosferică să se manifeste în special în sudul, centrul și estul teritoriului, dar și în toată zona montană.

Informarea ANM anunță că se vor înregistra cantităţi de apă care, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăşi local 15-20 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

Back To Top