Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a lansat o campanie de informare a cetățenilor, pe tema demersurilor care trebuie făcut în momentul achiziționării unui autoturism. Inițiativa este motivată de situațiile întâlnite tot mai des în practică.

 

Orice persoană care dobândeşte un mijloc de transport are obligaţia de a se prezenta în termen de 30 de zile de la data încheierii actului de vânzare cumpărare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, în vederea înmatriculării acestuia, atrag atenția reprezentanții SPFL Ploiești. "Din practică am observat că o parte din persoanele care dobândesc autoturisme nu le declară la instituţia sus menţionată, fapt pentru care vânzătorii figurează, în continuare, în aceste evidențe, ca deţinători ai vehiculelor, chiar dacă la organul fiscal tranzacţia este înregistrată. Astfel, vânzătorul se poate afla în situaţia neplăcută şi absurdă de a primi amenzi emise de anumite instituţii de resort (vezi CNAIR), chiar dacă, din punctul său de vedere, a îndeplinit toate procedurile care îl priveau în legătură cu înstrăinarea autoturismului", se arată în informarea SFPL.
Pentru a evita aceste situaţii neplăcute, vânzătorii de autoturisme sunt îndrumați să nu omită:
1. Înscrierea pe talonul autoturismului ( în momentul încheierii tranzacţiei )a menţiunii "înstrăinat către......, la data de ......" ;
2. Prezentarea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor cu următoarele acte: certificat fiscal emis de SPFL, copia actului de vânzare cumpărare şi cerere, în vederea înscrierii tranzacţiei în baza de date. Aceasta menţiune nu înseamnă înmatricularea automată a autoturismului pe numele noului proprietar, dar, prin actualizarea numelui proprietarului, eventualele amenzi vor fi transmise către adevăratul deţinător şi nu către vechiul proprietar.
Reprezentanții SPFL anunță, totodată, că a inițiat și discuţii cu Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor şi cu Poliţia Rutieră, în vederea găsirii unor soluţii pentru evitarea producerii unor astfel de situaţii.
Pentru cei care se tem de aglomerația de la ghișee și amână momentul înmatriculării, reamintim că, de aproape un an, în Prahova au și posibilitatea de a se programa on-line, în vederea realizării acestui demers. Aplicația poate fi accesată AICI.

Back To Top