Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Informaţiile evz.ro şi RL au fost confirmate, astăzi, de surse interne din Consiliul de Administraţie al Realitatea Media. Omul de afaceri ploieştean Sebastian Ghiţă, patronul grupului de firme Asesoft, a preluat managementul postului Realitatea TV, după ce a participat la o serie de negocieri cu Sorin Ovidiu Vântu. La discuţiile pentru preluarea postului naţional de televiziune a participat, iniţial, şi omul de afaceri Cristian Burci, fondatorul Prima TV, care a fost refuzat de SOV şi de Consiliul de Administraţie Realitatea Media în favoarea patronului Asesoft.



Sebastian Ghiţă s-a angajat să investească, în decursul a cinci ani, suma de 75 de milioane de euro pentru modernizarea postului şi transformarea acestuia într-o instituţie profitabilă. De asemenea, se ia în calcul şi deschiderea mai multor staţii locale – satelit.

Conform informaţiilor prezentate de site-ul cotidianului România Liberă, principalul motiv pentru care Realitatea TV va fi vândută este datoria trustului, care se ridică la 25 milioane de euro. Grupul de firme Asesoft înfiinţat de Sebastian Ghiţă activează în domeniul IT&C. Cea mai importantă companie din cadrul grupului este Asesoft Distribution, cu afaceri de circa 100 milioane de euro în 2009. Totodată, omul de afaceri ploieştean este patronul cotidianului judeţean Prahova, a postului de televiziune Prahova TV şi a Radio Prahova.

"Astăzi, 25.10.2010, compania noastra a decis preluarea managementului grupului Realitatea Media. În acest mod, compania Asesoft, cunoscută atât pe piaţă internă, cât şi pe plan internaţional pentru calitatea serviciilor informatice, vine în întâmpinarea nevoii Realitatea TV de retehnologizare în vederea trecerii la emisia HD (high-definition)", se arată într-un comunicat remis Mediafax de compania Asesoft.

Potrivit comunicatului, compania Asesoft va pune la dispoziţia Realitatea Media atât sumele necesare acestui proces, cât şi expertiza profesională a echipelor sale de specialişti.

"Compania noastră va încerca astfel să răspundă noilor provocări tehnice şi editoriale pe care evoluţia industriei media la nivel mondial le reclamă. Asesoft este convinsă că investiţia de 75 de milioane de euro pe care o va face în decurs de cinci ani în modernizarea şi dezvoltarea operaţiunilor internaţionale ale Realitatea Media va reuşi să genereze o rată a profitului de circa 35%, rezultat peste media europeană a acestei industrii", se mai spune în comunicat.

Back To Top