Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bebe1

Copilul român este unul mai dihai decât cel american, japonez, german şi chiar decât cel din Somalia, Biafra, Kârgâza, Zair sau Congo! Copilul român este recunoscut ca fiind deosebit de vioi, precoce (!) şi îndeobşte extrem de rezistent şi genial. Abia ce i s-a tăiat buricul şi începe să ceară o votcă, o casă, o blăniţă, un scuter sau o plasmă! Nici nu-l scoate tata popa din cristelniţă că are pretenţii de fiţe: net, Ferrari, garsonieră. Sau cel puţin aşa se vede de la Palatul Victoria. Altminteri nu se explică următoarea ştire: concediul maternal de 2 ani şi valoarea indemnizaţiei între 600 şi 3.400 de lei pentru mămicile aflate în prezent în concediu pentru creşterea copilului. De la 1 ianuarie 2011, perioada concediului maternal va fi redusă la 1 an, dar valoarea indemnizaţiei va fi la fel ca până acum, 85% din venituri, cu plafon minim 600 - maxim 3.400 de lei.

Care va să zică, se va reduce, dar nimeni nu va fi afectat, aşa că puzderia de kinderi români nu va fi afectată. Oricum, fiind atât de  geniali şi atât de minunaţi,  ei nu mai au nevoie de pampers, lăptic, scutece, biberoane sau alte chestiuni atât de arhaice.

Back To Top