Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Peste 15.000 de copii, părinţi şi bunici au participat, weekend-ul trecut (19-21 mai) la evenimentele marca Bucurie în Mişcare, organizate la Ploieşti, în Parcul Tineretului; la Râmnicu Vâlcea, în Parcul Zăvoi; la Făgăraș în Baza Sportivă Municipală şi la Deva, în Piața Unirii.

Spectacole de cântec şi dans, demonstraţii sportive de tot felul, multe jocuri şi concursuri au adus zâmbetul pe faţa tuturor.

În Parcul Tineretului din Ploiești, la scena principală au avut loc demonstrații sportive și artistice: dans modern, popular, latino pentru copii si adulți, fitness, zumba, aerobic, balet, muzică, și teatru, iar în celalalte zone ale festivalului au fost demonstrații și ateliere de arte marțiale, nirvana fitness, yoga pentru copii, carturi, tenis, tai chi, ateliere pentru dezvoltarea abilităților, ateliere de creație, precum si Bazarul copiilor.

În cadrul festivalului au fost amenajate zone de jocuri și concursuri (slow biking, tir cu arcul, sarituri in saci, jocurile copilăriei), s-a jucat minifotbal (fiind organizată și o partidă FC Petrolul Ploiești – copiii de la Casa Concordia) și a fost organizat Crosul Bucurie în Miscare Ploiesti, cu categorii pentru toti participantiii, în funcție de varstă, dar și cu o cursă a familiilor.

„Bucurie în Mișcare este dovada că dorința de joacă în aer liber a copiilor, dar și a adulților este mai importantă decât condițiile meteo. Chiar dacă în unele intervale orare a plouat sau a bătut vântul, oamenii și-au luat haine groase, chiar și umbrele și au venit alături de noi, plini de tonus și bună dispoziție. Mă bucură foarte tare să constat că Bucurie în Mișcare scoate lumea afară din case și aduce zâmbete pe fețele copiilor”, a afirmat Paula Șipoș, coordonator național Bucurie în Mișcare România.

Campania Bucurie în Mișcare România continuă. În perioada 26-28 mai ajunge la Baia Mare, Zalău, Botoșani și Timișoara, iar în perioada 1-4 iunie va fi la Galați, Piatra Neamț, Bacău și Cluj Napoca.

Back To Top