Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

La Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" din Ploieşti începe luni, pe 29 mai, sesiunea specială a Bacalaureatului olimpicilor, cea la care pot participa absolvenţi calificaţi la fazele internaționale ale unor olimpiade și concursuri sportive sau care intenționează să susțină admitere la facultăți din străinătate, în această vară (VEZI DETALII).

 

Ministerul Educației a anunțat că 223 de absolvenți de clasa a XII-a sunt așteptați să participe la Bac-ul 2017, în sesiunea specială care începe luni, la Ploiești. În weekend, aceștia au avut la dispoziție două zile pentru înscrieri și depunerea documentelor în baza cărora li se pot echivala anumite probe de evaluare a competențelor.
În perioada 29 - 30 mai, candidații înscriși la sesiunea specială susțin proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă. Miercuri, pe 31 mai, este programată evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar în zilele de 2 şi 3 iunie, evaluarea competenţelor digitale.
Probele scrise au loc săptămâna viitoare, astfel: pe 6 iunie la Limba şi literatura română, pe 7 iunie este programată proba obligatorie a profilului, iar pe 8 iunie - proba la alegere a profilului şi specializării. În ultima zi, pe 9 iunie, va avea loc proba la limba şi literatura maternă, iar în aceeași zi, până la ora 18.00, vor fi afișate și rezultatele provizorii. Contestaţiile pot fi depuse în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18.00 - 20.00. Acestea vor fi soluţionate în data de 10 iunie, după care vor fi afişate şi rezultatele finale.
La sesiunea specială de anul acesta pot participa 46 de absolvenți de liceu care fac parte din loturile olimpice școlare pe discipline, 144 de elevi care sunt incluși în loturile sportive școlare și 33 de elevi care și-au manifestat intenția de a candida la admiterea în învățământul superior în afara țării, anunță Ministerul Educației. Potrivit listelor publicate de Inspectoratul Școlar Județean Prahova, în secțiunea dedicată Bacalaureatului olimpicilor, printre aceștia se numără și trei prahoveni: Costin Răzvan Tudor (C. N. "I. L. Caragiale" Ploiești - Olimpiada Internațională de Informatică), Ioana Valentina Plăvan (C. T. "Constantin Istrati" Câmpina - Balcaniada / Campionatul European de Juniori 1/2017, atletism) și Anisa Elena Șerban (Colegiul Național "Mihai Viteazul" Ploiești - Campionatul European U19, handbal).
Cei care nu promovează această sesiunea pot susține Bacalaureatul din nou în toamnă. Pe de altă parte, absolvenții de pe această listă nu au fost obligați să dea Bac-ul înaintea colegilor din aceeași promoție, ei având inclusiv posibilitatea de a se înscrie la sesiunea de vară, iunie - iulie, a examenului din acest an.

Back To Top