Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Activitatea în mai multe instituții publice ar putea fi blocată, marți, vreme de două ore. Cel puțin așa avertizează sindicaliștii, care în paralel au organizat și un miting, în Capitală, în semn de protest față de proiectul Legii salarizării unitare.

 

Conducerea SED LEX a anunțat, marți dimineață, că Federația Națională a Sindicatelor din Administrația Locală – SED LEX, Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP), PRO LEX, Forţa Legii și Cartel Alfa participă, între orele 11.00 și 13.00, la mitingul de la Parlament, față de proiectul Legii salarizării. "De asemenea, angajaţii care nu vor participa la protest se vor opri din muncă în acest interval. Manifestanţii vor să solicite Comisiei de muncă a Camerei Deputaţilor, cameră decizională, să adopte şi să susţină amendamentele propuse de organizaţiile sindicale. Sindicatele din administraţia publică au înaintat Parlamentului proiectul grilelor de salarizare", se arată în comunicatul federației. "În primul rând va avea loc un miting în faţa Palatului Parlamentului, care începe la ora 11:00 şi vor participa între 5.000 şi 10.000 de oameni. Iar în teritoriu va fi grevă generală în toate primăriile şi consiliile judeţene. Motivele protestului sunt legate, în primul rând, de lipsa grilei de salarizare pentru administraţia publică locală", a declarat pentru Mediafax preşedintele SNFP, Sebastian Oprescu.
Angajaților din primării și consilii județene li s-ar putea alătura, însă, și cei din gărzile de mediu, agențiile de protecția mediului, inspectoratele de muncă sau comisarii care asigură protecția consumatorilor.
"Angajații sistemului instituțional al Protecției Consumatorilor au intrat astăzi, 30 mai 2017, în acțiuni de protest! După refuzul categoric al doamnei Olguța Vasilescu, ministrul muncii, de a soluționa problemele salariale ale acestei categorii profesionale cu o activitate atât de complexă și importantă pt societatea românească, comisarii protecției consumatorilor au intrat în proteste exprimate prin încetarea activității și pichetarea instituțiilor în care lucrează. Revendicare: - salarizarea sistemului ANPC pe aceeași grilă cu ANSVSA! Astfel, această categorie profesională protestează astăzi, marți, 30 mai, alături de colegii din administrația publică locală și atrage şi alte instituţii din administraţia publică centrala precum Garda de mediu, Inspecţia muncii și altele", anunță, marți dimineață, un comunicat al sindicatului amintit.
"Federaţia Sindicatelor Unite din Mediu, vă informează că declanşează conflictul de muncă. Marţi, 30 mai, personalul Agenţiei Naţionale de Protecţie a Mediului va protesta între orele 11:00-13:00", se arată într-un comunicat al FSUM, citat de Mediafax, în timp ce şi angajaţii APIA avertizează că ar putea declanşa conflictul de muncă, nemulţumiţi de faptul că Senatul a respins amendamentele propuse pentru proiectul legii salarizării.

Back To Top