Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mai multe descinderi au loc, marți dimineață, în București, Prahova și Ilfov, în cadrul unui dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la peste 500.000 de lei.

 

Operațiunea de marți dimineață este derulată de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, cu sprijinul jandarmilor, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, cu . În Capitală, Ilfov și Prahova au loc nouă percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Concret, din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2010 - 2015, reprezentanții unei societăți ar fi declarat achiziţii de bunuri şi servicii fără ca presupuşii parteneri să declare livrări aferente către societatea respectivă. Valoarea totală a achizițiilor provenind de la societăți cu comportament fiscal inadecvat înregistrate în evidența contabilă proprie de către societatea în cauză ar fi de 1.979.170 lei, constând din 1.686.768 lei baza impozabilă și 292.402 lei TVA, iar prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la o valoare de peste 560.000 lei.
Nouă persoane vor fi conduse la audieri.

Back To Top