Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

alunecari_terenŞtim că mulţi dintre voi, cititorii noştri inteligenţi dar fără prea mult noroc în viaţă, aţi fi măcar un pic invidioşi pe unul care pe vremurile astea are vilă cu piscină la Cornu şi e vecin cu alde Adrian Năstase, Mircea Cosma sau Georgică Diaconu.

Ca să vă mai treacă din invidie, vă spunem noi că să ai vilă cu piscină la Cornu nu e mereu o fericire. Asta a aflat-o recent un tip în curtea căruia s-a produs o ditamai alunecarea de teren. Pământul care a luat-o la vale în Cornu, a luat cu el piscina, care nu mai e bună de nimic. Dacă alunecarea nu se stabilizează cât mai repede, casa riscă să se ducă şi ea la vale. Cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă monitorizează zona. Dar asta nu e o consolare pentru săracul băiat bogat, nu-i aşa?

Nu doar proprietarul piscinei făcute praf e afectat de alunecarea de teren; drumul dintre Cornu de Sus şi Cornu de Jos stă să se surpe şi el, iar albia unui pârâu care trece prin zonă a fost blocată, valurile de pământ care au luat-o la vale formând un baraj natural în calea apei. Ştiind că în zonă se află şi ferma deputatului Adrian Năstase, sperăm din tot sufletul ca sinistrul să nu afecteze, pe termen lung, producţia de ouă din judeţ, sau chiar pe cea mondială. D.I.
Back To Top