Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mercurUn bărbat din comuna Tătaru a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să vândă un kilogram de mercur. Poliţiştii au intrat pe fir după ce întreprinzătorul a dat de veste în stânga şi în dreapta că are marfă valoroasă de vânzare. El a mers în Gornet Cricov, unde trebuia să discute cu nişte eventuali cumpărători, iar la întâlnirea care trebuia să se finalizeze cu o tranzacţie au apărut poliţiştii care au găsit mercurul îmtr-o sticlă pe care bărbatul o ţinea în buzunarul gecii cu care era îmbrăcat. Individul nu a avut timp nici măcar să spună cât voia pe mercur, că a fost săltat şi dus la audieri. În timpul anchetei el a declarat că a lucrat câţiva ani la un centru de colectare de fier vechi şi că de acolo a strâns mercurul, de la diverse aparate scoase din folosinţă şi vândute ca fier vechi.

Poliţiştii continuă cercetările, bărbatul fiind acuzat de comiterea infracţiunii de deţinere de substanţe toxice fără drept.

D.I.

Back To Top