Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

canabisPoliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti au reuşit să destructureze o grupare infracţională profilată pe traficul şi consumul ilicit de droguri, care acţiona în judeţul Prahova. Gruparea infracţională era formată din mai mulţi tineri din Câmpina, care cumpărau droguri din Spania şi le vindeau în Prahova.

Tinerii împachetau drogurile în colete cu îmbrăcăminte, pe care le trimiteau din Spania prin intermediul unor firme de curierat. Drogurile erau apoi vândute în diverse zone din judeţul Prahova.


Doi dintre traficanţi au fost prinşi în flagrant la Câmpina, în timp ce încercau să vândă 50 de grame de rezină de cannabis. Cei doi, un tânăr de 19 ani şi altul de 21 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile. Ei sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consumul propriu şi riscă să-şi petreacă între 10 şi 20 de ani după gratii.

Back To Top