Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

inchisoarePloieşteanul care ieri după amiază a jefuit o sucursală din Ploieşti a Piraeus Bank, de unde a luat 15 000 de lei, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. El este acuzat de tâlhărie şi port fără drept a unei arme.

În cursul audierilor, tânărul, în vârstă de 22 de ani, a recunoscut că este autorul jafului armat şi a spus că a decis să dea spargerea la bancă pentru că are datorii mari, pe care numai ştia cum să le plătească.

Ieri după amiază, bărbatul, înarmat cu un pistol cu gaze şi purtând o cagulă, a intrat în sucursala din cartierul Nord a Piraeus Bank şi a ameninţat-o pe una dintre funcţionare, cerându-i toţi banii din bancă. Speriată, femeia i-a dat 15 000 de lei. Tâlharul a fugit cu un taxi, care în scurt timp a fost blocat în trafic de către echipajele de poliţie. Poliţiştii au stabilit că şoferul taxiului nu a fost implicat în jaful armat de la bancă.

Back To Top