Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Miercuri, la prânz, la nivel național a intrat în vigoare o informare meteo de vreme rea, valabilă până joi, la ora 23.00. Meteorologii anunță că se vor semnala furtuni în multe dintre regiunile țării, dar și disconfort termic accentuat, din cauza temperaturilor ridicate și a umezelii.

ANM prognozează că, în intervalul menționat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină, iar cantitățile de apă vor depăşi local 20 l/mp și izolat 35-45 l/mp. "Astfel de manifestări se vor semnala miercuri, 12 iulie, îndeosebi în nordul, estul și centrul țării, precum și în zona montană, iar în noaptea de miercuri spre joi (12/13 iulie) mai ales în regiunile vestice. Pe parcursul zilei de joi, 13 iulie, instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată în nordul, centrul și estul teritoriului", se arată în textul informării meteo.
În după-amiaza zilei de miercuri, 12 iulie, local în Muntenia, Oltenia și Dobrogea disconfortul termic va fi ridicat – indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 și 35 de grade, izolat mai ridicate în Lunca Dunării.
De miercuri dimineață, ANM a emis și mai multe atenționări cod galben și cod portocaliu de furtună, inclusiv pentru județul Prahova, anunțând fenomene extreme, de scurtă durată, pe arii restrânse.

Back To Top