Categorie: Actual

Circulaţia rutieră pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti se închide începând cu noaptea de joi spre vineri, pentru desfăşurarea primei ediţii a festivalului cu specific medieval "Ploieşti Târg Domnesc". Traficul va fi restricţionat până luni dimineaţă, la ora 5.00, urmând ca în această perioadă să fie deviate şi traseele de transport public care ajung la Gara de Sud.

 

Autorităţile au decis să închidă bulevardul începând din această noapte, pentru efectuarea lucrărilor necesare pentru montarea scenei şi amenajarea spaţiilor de ateliere şi alimentaţie.

"În perioada 14 - 16 iulie 2017, Primăria Ploieşti organizează prima ediţie a Festivalului Medieval «Ploieşti - Taâg Domnesc». Astfel, în această perioadă, se  întrerupe circulaţia autovehiculelor pe Bd. Independenţei, de la statuia lui Radu Stanian şi până la Gara de Sud. În consecinţă, autobuzele vor circula la sensul din Centru spre Sud pe strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică. La sensul din Sud spre Centru, pe strada Democraţiei, autobuzele opresc în staţiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie", se arată într-un comunicat transmis astăzi de conducerea Primăriei Ploieşti.

Traseele troleibuzele din traseele 44 şi 202, în intervalul menţionat, vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru şi Gara de Sud se va face cu autobuze, prin transbordarea călătorilor în staţia “Hale Coreco”, mai anunţă autorităţile.

Back To Top