Categorie: Actual

Meteorologii au vești proaste pentru acest weekend. Până luni dimineață, la ora 3.00, toată țara va fi măturate de furtuni.

ANM a emis o nouă informare meteo, iar alerta de vreme rea durează cam tot weekendul. De sâmbătă, ora 15.00, până luni, la ora 3.00, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și, pe arii restrânse, grindină și intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Meteorologii prognozează că în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp și pe spații restrânse 35-40 l/mp.
Potrivit atenționării, în a doua parte a zilei de sâmbătă, 15 iulie și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică astfel de fenomene vor fi frecvente în regiunile nordice, nord-estice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte și se vor semnala local în restul teritoriului. Duminică, 16 iulie, temporar va ploua, iar în cea mai mare parte a țării vremea va fi răcoroasă.

Back To Top