Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Inspectoratul Școlar Județean Prahova a anunțat 134 de posturi de director și director adjunct vacante la această dată, în județ. Peste 100 de dascăli s-au înscris, în vederea ocupării lor, la concursul care începe luni, pe 17 iulie, cu proba scrisă.

Candidații își dispută 83 de posturi de director și 51 de posturi de director adjunct rămase vacante după concursul derulat în ultimele luni din 2016. Unii dintre ei s-au înscris chiar pentru ocuparea ambelor funcții. În total, sunt posturi disponibile în 115 unități de învățământ din județul Prahova, dar rămâne de văzut câte se vor ocupa în urma selecției, dată fiind că, nici la concursul precedent, rata nu a fost prea mare.
În cazul în care vor rămâne posturi libere, pe acestea vor fi numite, ca și până acum, persoane prin detașare în interesul învățământului.
Proba scrisă din 17 iulie deschide concursul. Aceasta durează 90 de minute, iar subiectele sunt reprezentate din întrebări din și noțiuni de management educațional.
Până pe 31 iulie se vor derula și celelalte două probe, interviul și evaluarea CV-ului, rezultatele urmând să fie anunțate pe 2 august.
Pentru promovarea examenului, un candidat trebuie să obţină cel puțin 35 de puncte la fiecare dintre cele trei probe.
Față de sesiunea precedentă, la acest concurs, reprezentanții administrației locale nu pot nota candidații, astfel încât a fost eliminată una dintre principalele nemulțumiri referitoare la metodologie, care, potrivit unora, ar fi permis primarilor să impună, în continuare, anumite persoane în funcțiile de director.
Liderii de sindicat sunt, totuși, în alertă. "Liderii de sindicat care au fost desemnați observatori pentru concursul de directori, pot participa la toate etapele concursului (deschidere subiecte, multiplicare etc), dar nu pot intra în sălile de examen. Dacă sunt situații în care inspectoratele școlare procedează altfel, vă rog să-mi sesizați", a transmis, duminică, președintele FSLI, Simion Hăncescu.

Back To Top