Categorie: Actual

În ultima zi de înscrieri, conform calendarul stabilit inițial, conducerea UPG Ploiești a anunțat prelungirea perioadei în care candidații pot depune dosarele pentru admiterea la programe de licență.

Până luni seară, universitatea primise 2.057 de dosare, pentru cele 905 locuri la buget și 1.371 cu taxă scoase la concurs în această vară, pentru 26 de programe de licență acreditate. "Înscrierea candidaților pentru concursul de admitere la studii universitare de licență se prelungește până la 21 iulie 2017, ora 14.00", au anunțat reprezentanții UPG, aproape de expirarea primului termen.
Tot pe 21 iulie va fi afișat și primul set de liste. Candidații declarați admiși vor avea la dispoziție până marți, pe 25 iulie, să depună originalul diplomei de Bac sau să achite prima rată a taxei de studii, însemnând 800 de lei, pentru confirmarea locului la buget, respectiv cu taxă. Cei care nu vor face acest lucru vor fi eliminați de pe liste și înlocuiți cu cei rămași în așteptare.
Conducerea Universității a mai anunțat și că ia în calcul ca, în cazul programelor pentru care numărul de solicitări va fi foarte mic, să se renunțe la acest specializări, cel puțin în 2017, însă o hotărâre în acest sens va fi adoptată ulterior.

Back To Top