Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

teava_apaPatru hoţi au fost foarte aproape de a lăsa fără apă oraşul Buşteni. Aceştia au fost surprinşi de către jandarmii montani din staţiunea prahoveană în timp ce dezmembrau structura metalică ce susţine conducta care alimentează cu apă localitatea. Autorii intenţionau să vândă suportul conductei la fier vechi.

Jandarmii montani din Buşteni au surprins, duminică după amiază, patru bărbaţi care tăiau, cu ajutorul unor bomfaiere, structura metalică care susţine conducta ce alimentează cu apă potabilă oraşul Buşteni, se arată într-un comunicat dat publicităţii luni de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova.

Potrivit sursei citate, cei patru bărbaţi au vârste cuprinse între 24 şi 35 de ani, iar doi dintre ei sunt din Buşteni, unul domiciliază în oraşul Azuga, iar cel de-al patrulea este din comuna Moroeni, judeţul Dâmboviţa. Până la surprinderea hoţilor în flagrant, indivizii reuşiseră deja să taie aproximativ 600 de kilograme din suportul care susţine conducta de apă şi intenţionau să vândă suportul la un centru de colectare a fierului vechi.

Cei patru sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Alimentarea cu apă a staţiunii nu a fost întreruptă.

În ultima perioadă, în judeţul Prahova, s-au înmulţit cazurile în care oamenii legii surprind persoane care fură obiecte metalice pentru a le vinde la fier vechi.
Săptămâna trecută doi angajaţi ai CFR au fost prinşi în timp ce încercau să comercializeze la un centru de colectare a fierului vechi 29 de saboţi care fac parte din sistemul de frânare al vagoanelor, iar în urmă cu câteva săptămâni mai mulţi bărbaţi au furat stâlpii de beton care susţineau viţa de vie ce aparţine mănăstirii din localitatea prahoveană Ceptura, i-au spart şi au scos din ei metalul pe care intenţionau să îl comercializeze către centrele de colectare a fierului vechi.

Back To Top