Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

droguriSpice shop-ul care funcţiona în centrul Ploieştiului a fost închis temporar, începând de azi, după ce, în urma unui control, poliţiştii antidrog şi comisarii de la protecţia Consumatorului au descoperit nişte lucruri de-a dreptul stupefiante nu doar la propriu, ci şi la figurat.

Ca să fenteze legea care în ultima vreme a interzis comercializarea foarte multor substanţe pe care le conţin ierburile vândute în magazinele etnobotanice, vânzătorii de ierburi au descoperit o metodă care demonstrează, încă o dată dacă mai era cazul, cât de inventivi suntem atunci când vrem neapărat să facem bani.

Concret, pe plicurile cu ierburi, lista substanţelor lipită de comercianţi conţine gaze, precum azotul sau amoniacul, ori substanţe cum ar fi potasiul sau fosforul care, în contact cu aerul iau foc şi care în nici un caz nu pot fi ambalate la plic, printre fire de iarbă.

Între timp, la două luni de când Consiliul Local Ploieşti a adoptat o hotărâre care interzice comercializarea substanţelor stupefiante la mai puţin de doi kilometri de unităţile de învăţământ, unităţi sanitare şi lăcaşuri de cult, proprietarii de magazine de vise demonstrează că nu dau doi bani pe legislativul local. Toate magazinele de vise din Ploieşti se află la mai puţin de doi kilometri de o şcoală, o unitate medicală sau o biserică. Şi toate sunt în continuare deschise. Singura metodă prin  care autoritatea locală interacţionează cu magazinele de pe raza oraşului este aprobarea programului de funcţionare. Fără avizul primăriei în ceea ce priveşte acest program, magazinele, de orice fel ar fi ele, funcţionează ilegal. Prin urmare, primarul Andrei Volosevici a trimis ieri Poliţiei Locale adrese prin care solicită anularea avizelor existente pentru aceste magazine şi neemiterea altor avize până când administratorii magazinelor de vise nu intră în legalitate.

În prezent. în Ploieşti există cinci spice shop-uri, deţinute de două societăţi comerciale.

Back To Top