Categorie: Actual

Conducerea lanțului de restaurante DaVinci a transmis, public, primul mesaj oficial, după tragedia de sâmbăta trecută, când o fetiță găsită inconștientă în locul de joacă al unuia dintre aceste localuri s-a stins din viață, în ciuda manevrelor de resuscitare (VEZI DETALII).

 

Echipa DaVinci a transmis condoleanțe familiei și le-a mulțumit celor care s-au ținut deoparte de speculații privind cauza decesului copilei care, potrivit primelor informații rezultate în urma necropsiei, ar fi o pneumonie, deci una fără nicio legătură cu amenajările de la locul de joacă, supravegherea asigurată acolo sau decizia părinților de a ieși, în acea seară, în oraș.
"Transmitem si pe aceasta cale sincere condoleante si adancul nostru regret familiei fetitei care si-a pierdut viata in seara zilei de 15 iulie, fiind gasita in stop cardio-respirator provocat de pneumonie, in incinta locului de joaca amenajat la Restaurantul Davinci – Bobalna. Aceasta pierdere ireparabila ne-a socat si indurerat profund.
Multumim acelei parti din presa care a avut o atitudine rezervata si a facut o relatare obiectiva despre cele intamplate, evitand sa avanseze sustineri nedovedite si sa se pronunte asupra cauzelor decesului inainte ca acestea sa fie clarificate de organele de expertiza medico-legala.
Asiguram clientii nostri ca restaurantul Davinci-Bobalna isi va defasura in continuare activitatea cu respectarea tututor standardelor de calitate si de conformitate prevazute de lege.
Echipa DAVINCI" este mesajul postat de conducerea lanțului de restaurante, pe rețelele de socializare.

Back To Top