Categorie: Actual

transport troliebuze ploiestiDupă două eşecuri, la şedinţele anterioare, Consiliul Local Ploieşti a aprobat, vineri, noile tarife pentru transportul în comun, modificate faţă de forma care fusese solicitată iniţial de TCE, încă din primăvară.

 

În noua formă, propusă pentru a putea primi avizele necesare de la Direcţia Juridică şi cea Economică din Primăria Ploieşti, apar mai multe categorii de abonamente, dar şi creşteri substanţiale de tarife pentru cele existente, în unele cazuri fiind vorba chiar despre sume aproape duble.

Tariful de 63 de lei/ lună pentru un abonament pe toate liniile se va scumpi, astfel că valoarea acestuia va ajunge la 122 de lei/lună. Pentru un abonament pe o singură linie tariful va fi de  85 de lei/lună, în timp ce pentru un abonament pentru două trasee acesta se va ridica la valoarea de 110 lei/lună.

Hotărârea adoptată de aleșii locali mai prevede și abonamente pentru 7 zile pe o singură linie (20 de lei), pe două linii (25 de lei) și pe toate liniile (28 de lei).

Preţul unui bilet de călătorie va rămâne de 2 lei. S-au modificat, în schimb, abonamentele nenominale de o zi pe toate traseele, de la 7 la 4 lei.

Back To Top