Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului va fi aplicată, iar în curând niciun părinte din România nu va primi, pe durata concediului, mai mult de 1.800 de euro pe lună. 

 

Anunțul oficial a fost făcut duminică seară, la un post de televiziune, chiar de ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, care a precizat că o ordonanță de urgență în acest sens va fi gata în cel mult două săptămâni. „Vom intra cu celeritate şi în aceste indemnizaţii. S-au lucrat deja toate variantele, am ajuns la varianta finală, în sensul că vom plafona indemnizaţia la maxim cât există în Europa la ora actuală, adică 1.800 de euro cât are Germania. Peste 1.800 de euro nu mai poate să ia nimeni", a spus ministrul Muncii despre indemnizaţiile pentru creşterea copilului.
Cea mai mare indemnizație plătită în România este în jur de 160.000 de lei, ministrul precizând, anterior, că plafonarea va viza un număr mic de beneficiari, adică pe aceia care primesc venituri foarte mari, pe durata concediului de creștere a copilului. Majoritatea indemnizațiilor plătite în România se află, însă, la valoarea minimă, de 1.232,5 lei.

Back To Top