Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

euroDirectorul interimar al Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Ploieşti, Cornel Costea, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, sub acuzaţiile de luare de mită în formă continuată şi complicitate la infracţiunea de fals intelectual.

Costea a fost ridicat ieri din biroul său de la vama Ploieşti, el fiind prins în flagrant în timp ce primea 10 000 de lei, printr-un intermediar, de la un patronul unor firme de import-export care l-a denunţat pe Costea procurorilor DNA.


Anchetatorii spun că, în ultimele două luni ale anului trecut şi în luna ianuarie a lui 2011 Cornel Costea a pretins bani de la patronul mai multor firme care importă marfă din Turcia.

Conform datelor furnizate de DNA, în ultimele trei luni Costea a primit, printr-un intermediar, de la patronul societăţilor comerciale respective aproximativ 50 000 de euro, pentru ca TIR-urile care aduc marfă pentru firmele acestuia să nu se prezinte la controlul fizic în vama Ploieşti.

După ce a primit aceşti bani, Costea a cerut încă 20 000 de lei, susţin anchetatorii. În acel moment patronul l-a denunţat pe directorul Vămii Ploieşti la DNA, iar ieri a fost organizat un flagrant, Costea fiind prins în timp ce primea mită 10 000 de lei.

Back To Top