Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

toro_irigationCompania americană Toro va construi în Parcul Industrial Ploieşti o fabrică ce va produce sisteme de microirigaţii destinate cultivatorilor de legume, livezi şi podgorii. Investiţia, în valoare de 20 de milioane de euro, va fi demarată în primăvara acestui an, cei la Toro intenţionând să înceapă producţia la Ploieşti la sfârşitul verii acestui an.

Fabrica de la Ploieşti se va întinde pe o suprafaţă de 12 500 metri pătraţi, va crea o sută de locuri de muncă şi va fi prima investiţie greenfield pe care Toro o face în afara Statelor Unite ale Americii. Pentru investiţia de la Ploieşti compania americană va primi, de la Guvernul României, 9 milioane de euro, prin intermediul scemei de ajutor de stat aprobată de Ministerul Finanţelor.

Zilele acestea reprezentanţii TOTO au venit la Ploieşti, unde au discutat cu preşedintele Camerei deputaţilor, Roberta Anastase, cu prefectul de Prahova, Adrian Dobre, şi cu primarul Ploieştiului, Andrei Voloevici.

Back To Top