Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Educației, Liviu Pop, a abordate, în aceste zile, mai multe subiecte arzătoare din domeniul său, unul dintre ele fiind debirocratizarea sistemului de învățământ. De la eliminarea copiilor legalizate din dosarele de înscriere, implementată în 2016, oficialul trece la planuri foarte mari: corectarea lucrărilor la examenele naționale de acasă, printr-o platformă on-line.

Liviu Pop a anunțat că a început o evaluare la nivelul tuturor inspectoratelor școlare și a anunțat că va taxa "excesul de zel" al unor angajați din sistemul de învățământ, care cer "hârtii și parahârtii", atitudine care trebuie să dispară. Pop a spus că toate documentele, pentru gradațiile de merit, Evaluare națională și Bacalaureat, vor fi digitalizate, mergându-se până în punctul în care "lucrările se vor corecta de pe calculator de evaluatorul care va sta acasă sau la centrul de corectură, dacă acasă nu are calculator".
"Continuăm procesul acesta de a elimina orice chestiune suplimentară pusă de un director sau un inspector, pentru că legislația este foarte clară pe zona acesta a planificărilor. Excesul de zel al unor angajați din sistemul de învățământ va dispărea. Vă asigur de lucrul acesta. Începem și evaluarea inspectoratelor școlare. Avem foarte multe semnale, unii colegi de-ai noștri fac exces de zel, cerând hârtii și parahârtii. Vom informatiza și digitaliza foarte mult. (...) Toate documentele pe care le vor încărca cei care candidează la concursul pentru gradații de merit pot fi folosite de inspectori sau directori în actul de verificare, lucrul acesta reducând foarte mult birocrația. Toate documentele pentru gradațiile de merit vor fi digitalizate. Toate documentele pentru Evaluarea națională și examenul de Bacalaureat vor fi digitalizate. Lucrările se vor corecta de pe calculator de evaluatorul care va sta acasă sau la centrul de corectură dacă acasă nu are calculator. Tot cea ce se poate digitaliza o vom face, pentru că este, până la urmă, secolul digitalizării și suntem obligați să folosim tehnica în favoarea învățământului și nu numai", a spus ministrul Educației, Liviu Pop.

Back To Top