Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

leonard_dorofteiUn angajat al barului pe care Leonard Dodoftei îl deţine în centrul Ploieştiului l-a reclamat pe fostul campion mondial la poliţie, susţinând că Doroftei l-a bătut în urma unei dispute verbale. La rândul său, în aceeaşi zi Doroftei a depus la Poliţia Ploieşti o sesizare în care îl acuza pe angajatul său de furt.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, angajat al barului pe care Leonard Doroftei îl deţine în Ploieşti, l-a reclamat pe fostul pugilist la poliţie, acuzându-l de lovire.

În reclamaţia depusă la Poliţia municipiului Ploieşti pe data de 1 martie, tânărul, angajat de Doroftei ca barman, arată că a avut o dispută verbală cu patronul barului în care lucrează, după ce Doroftei l-a văzut vânzând unele produse pe care nu le-a înregistrat pe casa de marcat, Leonard Doroftei acuzându-l pe tânăr de furt.

Disputa a degenerat, iar în final Doroftei l-ar fi lovit pe tânăr, se arată în reclamaţia depusă de barman la poliţie.
În ziua în care era reclamat de către barmanul pe care îl angajase, Leonard Doroftei depunea, la rândul său, tot la Poliţia Ploieşti o reclamaţie în care îl acuză pe barmanul respectiv de furt.

Back To Top