Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

miting2Aproape două sute de sindicalişti au pichetat astăzi Palatul Administrativ din centrul Ploieştiului, unde îşi are sediul Prefectura Prahova. Angajaţi din sistemul sanitar, din învăţământ, dar şi de la Dalkia, Termoelectrica şi alte instituţii publice au cerut demisia guvernului şi au scandat „Jos Guvernul Boc!”, „Jos Băsescu!” şi „Ruşine!”.

Protestatarii, veniţi din Ploieşti dar şi din afara judeţului şi-au exprimat nemulţumirea faţă de asumarea răspunderii Guvernului pe Codul Muncii, dar şi faţă legea educaţiei şi faţă de propunerile Ministerului Sănătăţii privind comasarea sau reprofilarea unor spitale din judeţul Prahova.
Zeci de jandarmi au fost mobilizaţi pentru a preveni eventualele incidente violente, însă nu a fost cazul ca aceştia să intervină.

La ora la care în faţa  Palatului Administrativ începea pichetarea sindicaliştilor, în sediul Prefecturii, prefectul Adrian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma şi viceprimarul municipiului Ploieşti Cristian Dumitru sărbătoreau, alături de o delegaţie a ambasadei Bulgariei, ziua naţională a ţării vecine.

La finalul discuţiilor, delegaţia a fost condusă în afara Palatului Administrativ pe una dintre ieşirile laterale şi nu pe cea principală, unde se desfăşura protestul sindicaliştilor.

Back To Top