Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sondaMarile companii din România sunt din ce în ce mai des ţintele hoţilor mărunţi. După ce, alaltăieri, trei bărbaţi care furaseră 45 de metri dintr-o magistrală de la Conpet au fost prinşi vânzând conducta la fier vechi, ieri alţi trei indivizi au fost prinşi furând componente din sondele Petrom.

Cei trei, care sunt din Boldeşti Scăieni, au fost descoperiţi de jandarmii de la Gruparea Mobilă Prahova pe un câmp de la Seciu, în timp ce încărcau în căruţe bucăţi dintr-o conductă care făcea legătura între două sonde şi acoperişul unei săli de compresoare.

Până la momentul la care au fost prinşi, doi dintre cei trei bărbaţi reuşiseră să decoperteze 11 metri de conductă care făcea legătura între sonde, conductă pe care au tăiat-o în cinci bucăţi, în timp ce al treilea a tăiat acoperişul unei săli de compresoare, din care luase nouă bucăţi de tablă ondulată.

Întrebaţi ce voiau să facă cu bucăţile de tablă şi de acoperiş, cei trei au mărturisit că intenţionau să le vândă la un centru de colectare a fierului vechi din Lipăneşti.

Back To Top