Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

euroO familie din Ploieşti a reclamat la poliţie că din casă i-au fost furaţi bani la care mulţi dintre români nici nu îndrăznesc să viseze. Conform sesizării depuse la poliţia municipală la sfârşitul lunii trecute, hoţii au luat dintr-o casă situată foarte aproape de centrul oraşului sume de bani şi bijuterii care valorează, în total, jumătate de miliard de lei vechi.

Autorii jafului au intrat în casă pe geam şi au luat aproape 6 000 de euro, peste 170 000 000 de lei vechi şi 100 de grame de bijuterii. Proprietarii casei au spus la poliţie că ei cred că autorul furtului este un tânăr care ştia de existenţa banilor şi a bijuteriilor. Acesta a fost inclus în cercul de suspecţi, a fost audiat, dar deocamdată nu există nicio probă care să îl incrimineze. Poliţiştii continuă cercetările.

Păgubiţii din acest caz nu sunt nici pe departe primii în topul celor care pierd foarte mult după ce au fost călcaţi de hoţi. În urmă cu două luni o ploieşteancă a rămas fără un milion de euro după ce doi tineri au găsit banii pe care femeia îi păstra într-un geamantan, într-o casă nelocuită.

Back To Top