Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Șase echipaje de pompieri ale ISU Prahova, unul de descarcerare și o ambulanță SMURD intervin, marți seară, în Breaza nord (Gura Beliei), după ce autoritățile au fost alertate că de la un vagon încărcat cu nitrat (azotat) de amoniu iese fum.


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, este vorba despre un container aflat la jumătatea unui tren format din 25 de vagoane, iar pompierii acționează acum pentru răcire, la baza vagonului.
În cadrul intervenției, a fost oprită alimentarea cu curent electric, iar linia va fi scoasă de sub tensiune. Autoritățile au stabilit, de asemenea, că este pericol de explozie și au decis evacuarea populației, pe o rază de 800 de metri.
Nitratul de amoniu este o substanță deosebit de periculoasă. Cel mai grav accident produs în România din cauza acesteia este explozia care a avut loc în mai 2004, pe DN 2, la Mihăilești (jud. Buzău). Atunci a fost vorba despre un camion încărcat cu 20 de tone de azotat de amoniu, iar în urma deflagrației 18 persoane și-au pierdut viața și alte 13 au fost rănite.

UPDATE: Circulația feroviară este blocată între Ploiești și Brașov. Trenurile care ar fi trebuit să treacă prin zonă sunt oprite în gările de pe traseu.

UPDATE: Peste 50 de pompieri acționează la fața locului, cu cinci autospeciale cu apă și spumă, două de descarcerare și o ambulanță SMURD.

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, 42 de persoane au fost evacuate din zona intervenției.

UPDATE: Persoanele evacuate sunt transportate cu microbuze de la Prahova, Dâmbovița și Brașov și o ambulanță SMURD și cazate în sala de sport din Breaza.

UPDATE: Persoanele evacuate vor fi cazate în sala de sport din Breaza. "În sprijinul populatiei evacuate, in zona de manifestare au mai fost trimise 2 autospeciale pentru transport personal și victime multiple, 2 microbuze și un autocar de la ISU București-Ilfov, iar de la ISU Brasov un al microbuz. Acestea vor asigura transportul persoanelor evacuate in spațiile de cazare stabilite de autorități. De asemenea, in sprijinul echipelor operative, de la ISU Brasov a fost dislocată o autospeciala de stingere, care sa completeze tehnica de intervenție" anunță ISU Prahova.

UPDATE: Persoane evacuate pe o rază de un kilometru. 56 de locuitori sunt vizați de măsurile de siguranță. Pompierii se pregătesc să deschidă containerul supraîncălzit.

UPDATE: ISU Prahova anunță localizarea incendiului. În acest moment, în zonă nu mai este pericol de explozie.

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, incendiul a fost lichidat. În container au fost găsiți trei saci, a câte 600 kg fiecare, topiți. Din moment ce nu mai există niciun pericol, autoritățile au decis să permită locuitorilor să revină la casele lor. Echipajele de pompieri vor mai rămâne, o perioadă, la fața locului, pentru asigurarea zonei.

UPDATE: Trenul transporta 3300 de saci, cu 2000 de tone de nitrat de amoniu.

UPDATE: 15 trenuri de călători au fost oprite în gările de pe Valea Prahovei - Comarnic, Câmpina, Valea Largă, Sinaia, Azuga, Buda, Floresti Prahova, Bușteni - din cauza evenimentului feroviar din zona Haltei Breaza, a anunțat Ministerul Transporturilor. Circulația pe ambele sensuri a fost reluată în jurul orei 22.00.

UPDATE: ISU Prahova a anunțat cauza probabilă a producerii incendiului ca fiind scânteile produse, prin frânare, de saboții garniturii, care au aprins podeaua de lemn a unuia dintre vagoanele trenului.


Foto: ISU Prahova

 

Back To Top