Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Reprezentanții Băncii Mondiale au anunțat, la București, că instituția va sprijini construirea autostrăzii Ploiești - Brașov. Decizia a fost făcută publică în urma unei întâlniri cu premierul Mihai Tudose și mai mulți membri ai Guvernului.

 

Prim-ministrul Mihai Tudose s-a întâlnit marți cu delegația Băncii Mondiale, condusă de Tatiana Proskuryakova, manager de ţară, pe tema proiectelor de infrastructură rutieră. În cadrul acestei întrevederi, reprezentanţii instituției financiare internaționale au comunicat decizia Băncii Mondiale de a susţine implementarea proiectului autostrăzii Ploieşti-Braşov, a anunțat Guvernul României.
"Salutăm decizia Băncii Mondiale de a sprijini modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de transport din România, domeniu prioritar pentru Guvern. Dorim ca acest proiect de importanță strategică, finanțat de Banca Mondială, să reprezinte începutul unei schimbări de paradigmă în zona investițiilor din infrastructura rutieră", a declarat premierul României, Mihai Tudose.
Reprezentanții Executivului au precizat că, în cadrul întrevederii au mai fost stabilite măsurile necesare pentru demararea proiectului autostrăzii Ploiești-Brașov, cu asistență asigurată de Banca Mondială. În acest sens, vor fi înființate un comitet de coordonare, la nivelul Secretariatului General Guvernului, condus de vicepremierul Ion Marcel Ciolacu, și o unitate de implementare a proiectului, la Ministerul Transporturilor, responsabilă de componenta tehnică.
Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, va coordona implementarea tehnică a proiectului.

Back To Top