Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Conducerea CFR a anunțat, miercuri, că impiegatul care a sesizat problemele la trenul încărcat cu azotat de amoniu (VEZI DETALII), prevenind astfel producerea unei adevărate catastrofe, va fi premiat.

 

Într-un comunicat de presă, reprezentanții CFR spun că Ilie Șerban, angajatul care a dat alarma marți seară, sesizând problemele la un vagon al trenului încărcat cu nitrat de amoniu, "a reușit să evite producerea unei catastrofe, în zona haltei Breaza". Impiegatul a fost declarat "Omul Zilei". "La trecerea trenului prin stația Comarnic am observat o degajare de fum la un boghiu. Am luat imediat legătura cu mecanicul, prin stație și i-am spus să oprească trenul! Garnitura s-a oprit între stațiile Comarnic și Câmpina, în apropiere de halta Breaza. După ce a verificat trenul, mecanicul mi-a confirmat degajarea de fum! Am pus imediat mâna pe telefon și am sunat la 112, apoi mi-am anunțat șefii ierarhici", a povestit acesta.
Ilie Șerban este impiegatul de mișcare din stația Comarnic care a oprit trenul de marfă încărcat cu nitrat de amoniu, după ce a observat o degajare de fum la un boghiu, când trenul tranzita această stație, se arată în comunicatul CFR. Bărbatul este impiegat de mișcare din anul 1992. El va fi premiat de CFR SA, "conform prevederilor CCM, pentru îndeplinirea cu maximă responsabilitate și la timp a sarcinilor de serviciu".
Ilie Șerban este unul dintre cei aproximativ 4.800 de impiegații de mișcare care veghează la siguranța feroviară. "Impiegații de mișcare sunt o importantă resursă umană care organizează și coordonează circulaţia trenurilor prin staţiile de cale ferată, astfel încât traficul feroviar să se desfășoare în condiţii de siguranţa", subliniază reprezentanții CFR, în comunicatul citat.
Foto: CFR

Back To Top