Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

gardian_penitenciarInstituţiile de învăţământ aflate în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor precum şi celelalte instituţii de învăţământ partenere cu ANP, care au specific penitenciar, pun la dispoziţia absolvenţilor de liceu 300 de posturi în anul şcolar 2011 – 2012. Absolvenţii cu diplomă de bacalaureat se pot înscrie la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza”, Academia Naţională de Informaţii sau Institutul de Medicină Militară.  La aceste şcoli cursanţii beneficiază de cazare, masă, echipament, asistenţă medicală şi cursuri gratuite pe perioada şcolarizării, soldă lunară pe timpul studiilor, un loc de muncă stabil, după absolvire, prin repartizarea într-o unitate a sistemului penitenciar;

Cei care vor mai multe informaţii  privind concursurile de admitere le pot obţine  la sediul Penitenciarului Ploieşti, str. Rudului nr. 49, Ploieşti, judeţul Prahova, sau la  telefon: 0244/526.834 sau 0244/526.325 int. 132. 

În plus, săptămâna  aceasta personalul Biroului Resurse Umane şi Formare Profesională din Penitenciarul Ploieşti va derula în liceele din Prahova o campanie de informare  privind  ocuparea locurilor vacante  cuprinse  în oferta de şcolarizare 2011 – 2012 din instituţiile de învăţământ   aflate în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor precum şi celelalte instituţii de învăţământ partenere cu specific penitenciar.

Back To Top