Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Rezultatele monitorizărilor din perioada 4-7 noiembrie, publicate de APM Prahova, arată că limitele admise pentru benzen și toluen au fost depășite de mai multe ori, la Ploiești, în intervalul amintit.

 

Agenția pentru Protecția Mediului Prahova a publicat rezultatele monitorizărilor asupra calității aerului, la Ploiești, grafice potrivit cărora, în weekend, cantitatea de benzen din aer înregistrată la unele stații a atins valori alarmante. Sâmbătă dimineață, de exemplu, stația PH-4, din zona Brazi, a înregistrat valori de benzen de aproape 90 micrograme/metru cub. Potrivit legii, valoarea limită anuală pentru protecția sănătății umane este de 5 ug/m3.
Depășiri semnificative, care au ajuns până la peste 50 micrograme/m3, au mai fost înregistrate și de stația PH-2, din centrul Ploieștiului, în cursul zilei de sâmbătă, duminică dimineață și în cursul zilei de duminică spre luni.
Tot duminică, stația PH-5 (Ploiești Sud) a indicat peste 30 de micrograme/m3, iar luni dimineață, la stația Brazi s-au înregistrat, din nou, 30 de micrograme/m3.
Rețeta otrăvirii a avut, însă, și un al doilea ingredient: toluenul. Aceleași monitorizări au arătat, de asemenea, depășiri semnificative, la stația PH-4, sâmbătă dimineață (aproape 35 micrograme/mc), duminică seară (17 micrograme/mc) și luni dimineață (27 micrograme/mc), în timp ce la stația PH-6 (estul Ploieștiului), marți dimineață, valorile au depășit 90 micrograme/mc.

Back To Top