Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spitalul judetean de urgente ploiestiConducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti pregăteşte noi măsuri de securitate, vizând în special modul de acces în unitatea medicală. Reprezentanţii spitalului doresc ca, pe viitor, accesul să se poată face doar pe baza unor cartele electronice, inclusiv pentru aparţinători. În plus, în zona căilor de acces vor fi instalate sisteme de monitorizare atât video, cât şi audio.

Anunţul a fost făcut în această săptămână, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare la etajul 5 al corpului principal de clădire de la Spitalul Judeţean. În momentul efectuării lucrărilor, pe lângă reabilitarea tuturor saloanelor, holurilor şi grupurilor sanitare de la acest etaj, au fost instalate şi sisteme de blocare/deblocare a uşilor, pe bază de cartele magnetice. Proiectul de modernizare continuă, etaj cu etaj, până la parter, estimarea fiind că acesta se va încheia la finele anului 2018. În acel moment, este de aşteptat ca astfel de sisteme de acces pe bază de cartelă să existe la toate etajele imobilului.

"În paralel, toate căile de acces şi fluxurile de intrare-ieşire vor fi monitorizate video. Vor fi montate astfel de sisteme în locurile permise de lege. Desigur, în saloane nu vor exista. Ne gândim să implementăm şi un sistem de monitorizare audio, tot în spaţiile permise de legislaţie", ne-a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Marius Niculescu.

Back To Top