Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

urs genericAutorităţile prahovene pregătesc un parteneriat cu Primăria Ploieşti, în ideea ca angajaţii care se ocupă de animalele de la Parcul Bucov să poată fi trimişi la intervenţii şi în afara localităţii, la incidentele generate de animale sălbatice. Practic, îngrijitorii de la grădina zoologică şi angajaţii de la ecarisaj, care au o pregătire în domeniul controlului animalelor sălbatice, ar putea participa la tranchilizarea şi prinderea urşilor care pun în pericol gospodăriile din judeţ.

După creşterea alarmantă a numărului de atacuri ale urşilor sau porcilor mistreţi în Prahova, autorităţile pregătesc un parteneriat care să includă şi Administraţia Parcului Memorial "Constantin Stere", structură aflată în subordinea Primăriei Ploieşti, care gestionează adăpostul de maidanezi şi grădina zoologică de la Bucov.

Propunerea vizează cooptarea Primăriei Ploieşti în Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi semnarea unui protocol prin care angajaţii de la Parcul Bucov specializaţi în tranchilizarea sau prinderea animalelor sălbatice să poată fi folosiţi şi în afara Parcului "Constantin Stere".

Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, care a declarat că au existat discuţii în acest sens cu reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi şi cu cei ai Primăriei Ploieşti şi că, foarte probabil, următorul pas va fi elaborarea unui proiect de hotărâre al Consiliului Local care să permită deplasarea angajaţilor pentru intervenţii de urgenţă în afara localităţii.

Foarte probabil, va trebui lămurită problema privind plata acestor deplasări.

Back To Top