Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

hale centrale ploiestiÎn vreme ce autorităţile ploieştene încă nu au anunţat o decizie oficială privind modul în care va fi organizat în această iarnă târgul de Crăciun, reprezentanţii SC Hale şi Pieţe Ploieşti, societate subordonată municipalităţii, au hotărât să îşi amenajeze în acest an propriul târg. Astfel, conform acordului dat de Consiliul de Administraţie al societăţii, acest târg va fi organizat în clădirea Halelor.

Viceprimarul municipiului Ploieşti, George Pană, cel care coordonează activitatea acestei firme, a anunţat astăzi că membrii CA de la Hale şi Pieţe au decis, la cea mai recentă şedinţă, ca acest târg de Crăciun să fie organizat în Halele Centrale la etajul 1, acolo unde există suficient spaţiu. Aici vor fi amplasate mai multe căsuţe pentru comercianţi şi vor fi instalate decoraţiunile festive şi sistemele de iluminat ornamental. De asemenea, mai multe căsuţe din lemn vor fi amplasate la intrarea în clădire.

Intenţia este ca Hale şi Pieţe să amplaseze şi un brad de mari dimensiuni în interiorul imobilului, cel mai probabil în apropierea fântânii arteziene aflate în centrul galeriei principale.

Back To Top