Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

lapte si corn phDin anul şcolar 2018-2019, copiii din Prahova urmează să primească la unităţile de învăţământ nu doar obişnuitele pachete cu lapte şi corn, ci şi fructe, legume, biscuiţi şi derivate din lapte, respectiv iaurt, chefir sau lapte bătut.

Măsura vine ca urmare a unei modificări legislative adoptate de Executiv, prin care a fost suplimentat cunoscutul program guvernamental "Cornul şi laptele". Schimbarea a venit prea târziu pentru a fi implementată în actualul an şcolar, explică reprezentanţii Consiliului Judeţean, instituţia care coordonează programul în Prahova. Aceştia spun că au deja un contract în vigoare cu firmele care livrează produse de panificaţie şi lactate, valabil până la finele anului şolar. Pentru 2018-2019, însă, urmează o altă licitaţie, pentru care pachetele alimentare solicitate vor fi mult mai variate, a anunţat astăzi administratorul public al judeţului Prahova, Fabioara Ionescu.

În două zile din săptămână şcolarii vor primi pachetele obişnuite, conţinând lapte şi un corn sau un baton, într-una dintre zile vor primi tot produse de panificaţie, însoţite de un derivat din lapte (chefir, lapte bătut, iaurt), iar în celelalte două zile vor primi legume sau fructe, însoţite de biscuiţi. Ca exemple, pot primi mere sau pere, dar şi salate de roşii, ţelină sau morcovi.

 

Back To Top