Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un secretar de stat în Ministerul Transporturilor este anchetat de DNA în urma incidentului grav din 31 octombrie, când un vagon al unui tren încărcat cu aproximativ 2.000 de tone de azotat de amoniu a luat foc în apropiere de Breaza. Inculpatul a fost plasat sub control judiciar, cercetat pentru șantaj.

 

Procurorii DNA l-au reținut, inițial, pe Ninel Cercel, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după incidentul din 31 ocotmbrie, când, "în stația Comarnic, jud. Prahova, aflată în raza teritorială a sucursalei București din cadrul CFR Marfă SA, s-a constatat un început de incendiu la un tren de marfă care transporta îngrășământ – azotat de amoniu de la societatea AZO MUREȘ SA. În aceste condiții, conducerea C.F.R. a luat măsurile necesare astfel ca trenul să fie fost scos în afara gării, populația și infrastructura feroviară nefiind puse în pericol. Ulterior, trenul și-a continuat deplasarea spre destinația finală Ploiești Triaj, iar conducerea Ministerului Transporturilor și cea a companiei CFR Marfă SA nu au tratat incidentul ca pe un eveniment grav".
Potrivit anchetatorilor, ciar de a doua zi, 1 noiembrie, "inculpatul CERCEL NINEL, profitând de funcția de secretar de stat, i-a solicitat direct sau prin intermediari, părții vătămate, în mod imperativ să-și dea demisia din funcția de manager al CZM Brașov, căci în caz contrar va fi demis, chiar dacă incidentul nu s-a produs pe raza sa teritorială de responsabilitate. Varianta oferită de inculpat părții vătămate în schimbul demisiei a fost că va fi absolvit de orice răspundere disciplinară, va avea în continuare un post de consilier pe care inculpatul îl va înființa special și la Brașov, promițându-i totodată că ulterior, în cadrul reorganizării CFR Marfă, îl va susține în fața ministrului pentru a fi numit șef de regională. Partea vătămată nu a acceptat condițiile inculpatului, astfel încât mijloacele de constrângere folosite de inculpat au fost amenințarea cu «controale» în urma cărora va fi demis".
Într-un comunicat, procurorii arată că aceste amenințări s-ar fi concretizat imediat și, "chiar din data de 03.11.2017, inculpatul a trimis la Brașov două echipe de control, iar în aceeași zi persoana vătămată a fost notificată că la data de 06.11.2017 este convocată la București, întrucât face obiectul unei cercetări disciplinare. Scopul urmărit de inculpat prin acțiunile îndreptate împotriva părții vătămate pentru a-l îndepărta din funcția de manager al CZM Brașov l-a constituit obținerea unui folos patrimonial de către societăți private de transport care să beneficieze, în detrimentul CFR Marfă, de contractul avut de această societate cu AZO MUREȘ SA. Aceasta, deoarece persoana vătămată s-a opus constant ca alte societăți private să preia activități din contractul CFR Marfă, în detrimentul acestei societăți".
Ninel Cercel a fost prezentat judecătorilor Tribunalului Brașov, cu propunere de arestare preventivă, dar instanța a stabilit, față de acesta, doar măsura controlului judiciar. Hotărârea nu este definitivă și poate fi contestată.
În urma acestor dezvăluiri, premierul Mihai Tudose l-a demis pe bărbat din funcția deținută la Ministerul Transporturilor.

Back To Top