Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un dosar greu, mediatizat prima dată în toamna lui 2016, ajunge în instanță. Este vorba despre ancheta derulată de procurorii prahoveni privind licitații pentru exploatări forestiere din județ (VEZI DETALII), în care cap de afiș este un afacerist din Comarnic. Vlad Constantin, zis Șomeru', este cunoscut însă și pentru denunțurile făcute de-a lungul vremii, printre cei despre care le-ar fi vorbit procurorilor numărându-se fostul deputat de Prahova Mircea Roșca, fostul procuror al DNA Ploiești Mircea Negulescu și fostul prim procuror de la parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia, Iulian Văduvan.

 

Într-un comunicat transmis marți, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești anunță trimiterea în judecată al lui Vlad Constantin, pentru două infracțiuni de șantaj, două infracțiuni de ultraj comise împotriva a doi funcționari publici, precum și infracțiuni de dare de mită și deturnare a licitaţiilor publice. Odată cu acesta a mai fost dat pe mâna judecătorilor și Ion Tudora, reprezentant al unei societăți comercilale, acuzat de luare de mită și deturnarea licitaţiilor publice.

Comunicatul PCA Prahova:

"Prin rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut în sarcina inculpatului Vlad Constantin comiterea a două infracțiuni de șantaj, a două infracțiuni de ultraj comise împotriva a doi funcționari publici, precum și a infracțiunilor de dare de mită și deturnare a licitaţiilor publice, constând în aceea că sus-numitul la datele de 12.02.2015, 20.04.2015, 08.05.2015, 13.05.2015, 19.06.2015 și 02.07.2015, în baza unei rezoluții infracționale unice, a ameninţat în mod direct pe un funcționar public cu atribuții de control, cu darea în vileag a unei fapte imaginare compromițătoare la adresa sa, respectiv că îl va denunţa la un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti asupra căruia i-a lăsat impresia că are influenţă, pentru ca persoana vătămată să sufere consecinţe penale prin intermediul unui act de justiţie viciat şi denaturat, în scopul constrângerii acestuia ca, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, să nu-i aplice sancţiuni contravenţionale pentru faptele constatate, să-i permită să exploateze, suplimentar şi ilegal, un număr de 36 de arbori şi totodată, să-i permită să exploateze partizii adjudecaţi cu ocazia licitaţiilor publice organizate de Direcţia Silvică Prahova contrar dispoziţiilor legale.
Inculpatul a procedat în același mod și cu o altă parte vătămată, administratorul unei persoane juridice concurente, în scopul constrângerii acestuia ca, în timpul desfăşurării unor licitaţii publice de material lemnos, organizate de Direcţia Silvică Prahova, să nu liciteze împotriva sa pentru a putea adjudeca lemnul licitat la preţul de pornire.
Totodată, inculpatul Vlad Constantin a ameninţat prin intermediul unui apel telefonic si prin mesaje scrise un ofiţer de poliţie din cadrul I.J.P. Prahova – Serviciul Ordine Publică, cu săvârşirea unor fapte păgubitoare la adresa sa în scop de intimidare, respectiv că va denunţa organelor de urmărire penală presupuse fapte, neindicate în mod concret, de natură să atragă cercetarea penală ofiţerului de poliţie, printr-un act de justiţie viciat şi denaturat.
În sarcina inculpatului Tudora Ion s-a reţinut comiterea infracțiunilor de luare de mită și deturnarea licitaţiilor publice constând în aceea că, la data de 25.02.2014, cu ocazia desfăşurării unei licitaţii publice pentru achiziţia de masă lemnoasă, organizată de Direcţia Silvică Prahova, în calitate de delegat al S.C. ... S.R.L., persoană juridică participantă la licitaţie, a încheiat o înţelegere frauduloasă respectiv a acceptat propunerea inculpatului Vlad Constantin, reprezentant al S.C. .... S.R.L., societate de asemenea participantă la aceeaşi licitaţie, de a primi suma de 10.000 de lei pentru a nu licita contra celui din urmă pentru partida 135P/Valea Largă – Dogărie, în scopul adjudecării partidei respective de către inculpatului Vlad Constantin la preţul minim, denaturând prin aceasta preţul de adjudecare.
Inculpaţii sunt cercetaţi in stare de libertate.
Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Prahova.
Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului în instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie."

Back To Top