Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Garda de Mediu Prahova a sancționat, din 2014 încoace, de 13 ori trei mari poluatori din Ploiești. OMV Petrom - Petrobrazi, Unilever (platforma industrială Ploiești) și Petrotel-Lukoil au plătit în total, în ultimii patru ani, puțin peste 600.000 de lei pentru neregulile descoperite în cazul lor de instituția amintită, potrivit unui răspuns transmis de aceasta la solicitarea deputatului USR de Prahova, Dan Rădulescu.

 

Parlamentarul a înaintat Gărzii de Mediu Prahova o solicitare în care cerea inclusiv copii după documentația tehnică de constatare și avertismentele transmise poluatorilor, dar instituția a invocat că aceste documente nu se numără printre registrele la care publicul are acces. Singurele date se referă la numărul sancțiunilor, valoarea totală a acestora, pentru fiecare obiectiv în parte, și neregulile identificate, prezentate la modul general.
Din răspunsul Gărzii de Mediu reiese că, în perioada 2013 - 2017, OMV Petrom - Petrobrazi a fost sancționată de... 5 ori. În total, valoarea amenzilor a fost de 280.000 de lei, ele fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor din autorizația integrată de mediu, neluarea măsurilor pentru evitarea emisiilor de gaze de rafinărie în atmosferă și pentru limitarea emisiilor.
Tot cinci amenzi, în valoare totală de 270.000 de lei, a primit Petrotel Lukoil, în intervalul amintit, de asemenea pentru nerespectarea prevederilor din autorizația integrată de mediu, neluarea măsurilor pentru limitarea emisiilor de poluanți, dar și pentru neluarea măsurilor necesare în vederea prevenirii posibilei deversări de gudron dintr-un rezervor.
Unilever a fost sancționată, de GM Prahova, de trei ori, în intervalul 2014 - 2017, pentru lipsa evidenței gestiunii deșeurilor de ambalaje cu conținut de substanțe periculoase, pentru încălcarea prevederilor legislației privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase și pentru depășirea indicatorului NOx (oxizi de azot - n.r.). În total, valoarea amenzilor s-a ridicat, în cazul acestei companii, la 55.000 lei.
"Luna trecută, am trimis Gărzii de Mediu Prahova o cerere prin care am solicitat, numărul, cuantumul și motivele sancțiunilor contravenționale aplicate, în ultimii trei ani, OMV-Petrom Brazi, Unilever și Lukoil. De asemenea, am cerut și o copie a avertismentelor transmise acestora și a documentației tehnice de constatare. Astăzi, reprezentanții Gărzii de Mediu, au transmis un răspuns incomplet, care inventariază numărul sancțiunilor contravenționale (...). Documentele solicitate în copie – documentația tehnică de constatare și avertismentele transmise nu au putut fi trimise, Garda de Mediu invocând art. 29 din Ordinul Ministrului Mediului nr. 464, din 21 aprilie 2009, care limitează accesul publicului la trei categorii de registre: «a) Registrul naţional al obiectivelor controlate, la sediul Comisariatului General al GNM; b) Registrul judeţean/al Municipiului Bucureşti/al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunãrii al obiectivelor controlate, la sediile comisariatelor judeţene/al Municipiului Bucureşti/al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunãrii ale GNM; c) Registrele rapoartelor de inspecţie/note de constatare, la sediile comisariatelor judeţene/al Municipiului Bucureşti/al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunãrii ale GNM şi sediul Comisariatului General al GNM.» Următorul popas – sediul Comisariatului General al Gărzii Naționale de Mediu, unde o să consultăm registrul național al obiectivelor controlate... ", a scris, pe facebook, deputatul Dan Rădulescu.

Back To Top