Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Salariații din învățământ ar putea încheia socotelile cu statul, în ceea ce privește restanțele la plata sumelor prevăzute de hotărârile judecătorești, după ce, la rectificarea aprobată miercuri, Executivul a decis alocarea sumei de 550 de milioane de lei, în acest scop.

 

Această rectificare bugetară asigură fonduri suplimentare pentru plata drepturilor salariale stabilite prin hotărâri judecătorești în favoarea cadrelor didactice din preuniversitar, a anunțat Guvernul, cu mențiunea că, pentru "plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătorești având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilite în favoarea personalului din unitățile de învățământ preuniversitar de stat" s-au alocat 550 de milioane de lei.
La finalul săptămânii trecute, președintele sindicatului "Școala Prahovei", Ionuț Duță, a făcut referire la suma necesară pentru acoperirea acestor plăți. "Conform informațiilor pe care le are MEN, în urma ultimelor date transmise de inspectoratele școlare, suma necesară pentru acoperirea integrală a sentințelor judecătorești este de 560 milioane lei și nu 760, cum au comunicat anul trecut. Este ciudat acest lucru, însemnând că inspectoratele nu au comunicat corect cifrele, dar, dacă este adevărat, înseamnă ca aceste sentințe se lichidează acum. Se așteaptă și sumele necesare plății salariilor întârziate pe luna octombrie și chiar septembrie, în unele unități de învățământ", preciza acesta.

Back To Top