Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Două accidente au avut loc, vineri dimineață, pe DN 1, aproape de granița dintre județele Prahova și Ilfov. Cel mai grav, cu cinci persoane rănite, inclusiv un copil, s-a petrecut în jurul orei 7.30, la Ciolpani.

Din cauza accidentului rutier, în care au fost implicate două autoturisme, circulaţia pe sensul către Prahova al DN1 Bucureşti – Ploieşti se desfăşoară la această oră îngreunat (pe o singură bandă din cele două) la km 39, în zona localităţii ilfovene Ciolpani, a anunțat Centrul Infotrafic. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 7.15.
La fața locului intervin, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, o autospecială de pompieri și o ambulanță SMURD din partea ISU Prahova, dar și echipaje ale ISU București - Ilfov.
În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care trei, inclusiv un copil, au fost transportate la UPU Ploiești. Alți doi bărbați, care nu au suferit însă răni grave, au fost preluați de echipajele din Ilfov și transportați la spital, în București.
Tot vineri dimineață, la Potigrafu, pe DN 1, a avut loc și o tamponare, a anunțat Poliția Prahova, în zonă traficul desfășurându-se ușor îngreunat.

Foto ilustrație

Back To Top